Uppdateringen..

Uppdateringen som aldrig kommer...
Tyvärr springer varenda minut iväg så fort. Jag har ju så mycket att berätta och då vill jag ju också ha tid på mig att skriva allt, men vi får ta en kort liten genomgång.

Thasso är nu inne på sin trettonde vecka och sin femte tillsammans med oss. Mycket har verkligen hänt! De första veckorna var väldigt intensiva och vi undrade många gånger vad vi hade gett oss in på. Theo är ju inte riktigt en whippethund och var absolut inte någon whippetvalp. Han var så enkel och lugn. Thasso däremot är precis vad vi har hört att en whippetvalp ska vara, plus lite till. Det har varit fullt ös sedan han kom in över tröskeln. Han har ju hunnit med en hel del rackartyg.
Nu måste jag erkänna att han börjar lugna ner sig och finna sin plats. Vi behöver inte övervaka minsta lilla steg han tar längre. Man vet (precis som med barn) att när det är helt tyst där han är så händer något som förmodligen inte är något bra.
Han sover också hela nätterna nu, det gjorde han inte till en början. Han är som en papegoja. Han sover i bur och när det är dags att sova lägger vi in honom i buren och hänger för ett mörkt badlakan, sen så sover han hur bra som helst.
Förra veckan så började våra två sötnosar på dagis också. Något som måste vara väldigt kul, för när de kommer hem så sover de som tokar resten av eftermiddagen. Imorgon ska vi ut till brukshundsklubben och testa på whippetrace. Anna-Karin Widén har varit gullig och bjudit ut oss, både Theo och Thasso ska få testa. Mycket spännande!

I alla fall så är han en underbar whippet och vi älskar honom och Theo helt otroligt mycket!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0