Kaoset före utställningsringen...

Imorgon blir det upp FÖRE tuppen och iväg till Vilsta för två dagar med utställning, whippets, trevliga whippetägare och bara skoj! Whippetklubbens riksutställning i Eskilstuna!

Just nu (kl. 22:38) är vi i förberedelsernas tid fortfarande...
Vi har varit och inhandlat fika, regnkläder, letat efter gummistövlar (vilket verkade vara slut i hela stan), köpt nya stolar att sitta i, klippt klor, klippt Thassos pulpa så det har sprutat blod här i en halvtimma... Duschat Theo och Thasso, dock behöver vi duscha om Thasso så snart det har slutat blöda... (Just du är han en whippet med röda fläckar, stackaren.) Vi måste ladda kameran, packa väskan.. Ja, man kan säga att tiden är knapp, om vi ska hinna sova med...

Vi kommer i alla fall ha med oss våra datorer och mobila bredband imorgon, så förhoppningsvis kommer vi uppdatera under dagen/kvällen :) För att berätta hur allt har gått. Om vi kommer iväg till slut. Dags att fortsätta!!!

Vi ses imorgon!


Kommentarer
Postat av: Svärmor Agneta

Underbart...äntligen har ni förstått hur kaotiskt det kan va...med eller utan lång päls!! GRATTIS till resultatet/resultaten! / Kram o Puss!

2009-07-24 @ 23:38:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0