Utställningar i veckan

Viggo ställdes ut i måndags på Svenska Kennelklubbens utställning i Larv. Det är hans första officiella utställning. Han vann sin klass i god konkurrens med CK (certifikatkvalitet/championkvalitet) och blev sedan 2:a i tävlan om utställningens bästa whippethane!
Mycket roligt!

image23

image24
Bilder: oinonen.se

GRATTIS VIGGO!

Även Goliat debuterade på sin första officiella utställning i Hässleholm, i veckan. Han gick i juniorklass och vann som bästa hane trots hög klass på konkurrens av bl.a. en två-årig halvbror. Även Goliat CK, dock inte bara utan han tog hem det. Nu behöver han två cert till så är han SUCH (Svensk Utställningschampion), men först måste han dock bli två år.



image26
Bild: Agneta Josefsson

Ture fick HP (hederspris), jättebra kritik samt blev tvåa i valpklass.

GRATTIS GOLIAT OCH TURE!


(Goliat ägs av vår svärmor/mamma Agneta Josefsson, hon har även Ture på foder.)


Kommentarer
Postat av: Svärmor Agneta

Vill bara rätta till lite angående Goliats utställning i Hässleholm; han fick inte bara CK utan tog alltså hem certet,två cert till och han är SUCH (svensk utställningschampion), men det får han inte bli före två års ålder! Grattis till Viggo - nästa gång tar han nog hem certet!

2008-05-18 @ 23:15:11
Postat av: Isabella (Till svärmor Agneta)

Nu har jag uppdaterat informationen. Hoppas att det stämmer så. Kram Isabella

2008-05-19 @ 12:03:35
Postat av: Johanna

Åh vad duktiga dom är!
Ska bli så spännande när ni får hem er lilla bebis!
Kramis

2008-05-19 @ 23:27:59
URL: http://jmagnusson.blogspot.com
Postat av: Svärmor Agneta

Tusen tack Isabella nu är allt så rätt! Synd att vi missade anmälan till internationella i Norrköping....16 st cottar där...men det är visst en nationell i augusti, får väl bli den då istället.
När kommer valpen(vill nog inte kalla det för "bebis" precis)? Ska ni ha hane eller tik?

2008-05-20 @ 23:56:48
Postat av: Isabella (Till svärmor Agneta)

Ja, men det skulle vara jätte roligt. I augusti har vi fått hem vår valp, Erik har semester och förhoppningsvis pluggar jag hemifrån. Tomas vill nog visa upp sin lägenhet också. Många flugor i en smäll =)
Till nästa helg väntar vi dem, men det kan även bli veckan efter. Hemkomsten blir i slutet av juli, början av augusti. En perfekt fördelsedagspresent! Just nu vet vi ju inte vad det blir, vi vill helst ha en tik men det spelar oss inte någon större roll heller. Viktigast är att det blir en frisk och fin Carmodey valp! Kram Kram!

2008-05-21 @ 15:47:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0