Första Valpbesöket

I torsdags var vi på vårt första valpbesök.
Det var verkligen en stor skillnad att få se dem i verkligheten, mot på bild. Helt fantastiskt att känna deras lena päls, valpdoft, se dem försöka ta sig omkring och busa med varandra...

En annan glad överraskning var att Vito (Peggys pappa) också var hemma hos Lena och Peter. Han bor vanligtvis hos Lenas syster. Nu fick vi träffa både honom, Peggy, Tabby och valparna.

Vi tog lite bilder innan vi åkte hem. Det blev inte de bästa, men här är pojkarna.


BOY 1

BOY 2


BOY 3


BOY 4



LITE BLANDADE BILDER


Det var verkligen mycket trevligt att äntligen träffa Lena. Peter har vi träffat innan, men såklart var det trevligt att träffa honom med.

Nu längtar vi till nästa besök! (Fler bilder finns på vår Pixbox)

Kommentarer
Postat av: Svärmor Agneta

Hoppas att allt känns bra med den lilla valpen som just NI ska ha!!! Helst vill ni väl ta hem allesammans...eller?! Vår fodervovve Ture knyter an mer och mer till oss...han är bara sååå cool och jätterolig! Häromdan letade Bernt frenetiskt efter en förpackning med krossade tomater (ICA:s ekologiska)..trodde att han glömt att få ner den ikassen...efter en stund när jag skulle hämta in tvätten, fick jag se förpackningen ute i trädgården....vem?...Jo, vår oförargliga lille Ture hade givetvis hittat denna i plastkassen och burit ut den som så mycket annat. Detta har Goliat ALDRIG ägnat sig åt! Undrar hur er lille Theo kommer att bli...spännande! Kram på er!

2008-06-28 @ 22:58:06
Postat av: Isabella till Svärmor Agneta

Hej. Det var helt fantastiskt att träffa dem. Än har vi inte valt vilken valp som blir vår. Vid nästa besök (sex veckors ålder) kommer vi att kunna välja. Då vet också Lena vilka av valparna som man kommer kunna ställa ut. Vi har bestämt att vi kommer endast ställa ut och inte hålla på med whippetrace. Vi vill inte uppmuntra vår Theo till att jaga.

Haha, Ture, så söt! Full av bus! Ja, det ska bli riktigt spännande att se. Whippetvalpar ska väl vara ganska så busiga av vad Lena har berättat. Men så finns de ju de som är mer busiga och de som är mindre. När kommer ni upp på besök? Vi har ju inte träffat Ture än..

Kram kram!

2008-06-29 @ 15:06:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0