12 veckor och vaccination

I morgon är det dags! Vår kille har blivit så stor att det är dags för 12 veckors vaccination.

Mycket har hänt på dessa fyra veckor vi har haft honom. Han har blivit mycket större och snabbare. Han  ser verkligen ut som en whippet nu och  han springer ifrån oss som en raket.

Han har bland annat lärt sig sitt, gå och lägg dig, vänta på tillåtelse för att gå in, ut och få sin mat, gå i trappa, åka bil i egen bur, han har också börjat säga till rätt ofta när det är dags att gå ut, plus mycket annat.

Han är toppen kille!



Kommentarer
Postat av: Svärmor Agneta

Roligt att läsa om Theos framsteg...förstår att pluggandet går "bra"!

Var på djursjukhuset i torsdags för att ögonlysa och patella-undersöka Goliat...allt var bra och det känns skönt. Han träffade en Dobbermanvalp som han blev förtjust i, trots att det var flera mindre hundar där, så var det den största som gällde. Han var dock jätteduktig med att få ögonen droppade, undersökta m.m.och veterinären var en lugn kvinna av modell äldre, jättebra! Nu sova...var på fest igårkväll så nu behövs vilan...må gott allihop. Puss och kram!

2008-08-31 @ 01:09:15
Postat av: Isabella till Svärmor Agneta

Av vilken anledning gör man de undersökningar? Är det något som är bra att vi gör med Theo också? Skönt att allt visade bra!

Vi fick pläden som ni hade skickat nu i veckan tror jag. Jag har varit hemma i småland i en veckan och hjälpt syster med sin teori, så Erik visade mig den när jag kom hem. Jättefin! Är allt bra med er annars? Hälsa BErnt och kram på er!!!

2008-09-07 @ 16:14:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0